logo.jpg

Øre-næse-halsklinikken i Bagsværd
v/ Speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme & hoved- og halskirurgi Jacob Fisker

jacob.jpg

 

Personale


 

Jacob Fisker

Speciallæge i øre-næse-halssygdomme & hoved-halskirurgi. 

Uddannet fra Rigshospitalet, Gentofte Hospital, Køge Sygehus og Hillerød Hospital. Erfaring indenfor endoskopisk næse-bihulekirurgi samt halskirurgi. Arbejdet i alt fem år på Rigshospitalet med sideuddannelse i onkologi (behandling af kræftsygdomme). Tidligere aktiv i forsvarets redningstjeneste, SOS- international og mange års bred erfaring som læge fra lægevagten i Region Sjælland. Startet Øre-næse-halsklinikken i Bagsværd 1. juli 2014 efter opnåelse af speciallægeanerkendelse i øre-næse-halssygdomme & hoved-halskirurgi 

   

Søren B. Laursen

Speciallæge i anæstesiologi (narkoselæge)

Søren er tidligere overlæge i anæstesiologi på Rigshospitalet, men er nu fuldtidsbeskæftiget som privatpraktiserende narkoselæge og bedøver for en række forskellige øre-næse-halsklinikker. Han har opbygget en meget stor ekspertise indenfor bedøvelse af børn og voksne til netop de operationer som foretages i klinikken. 

 

 

Maja Jelbo

Klinikkens faste sygeplejerske.

Maja har  arbejdet 10 år i Øre-næse-halskirurgisk Klinik, Rigshospitalet hvor Maja har været ansat som sygeplejerske i ambulatoriet. Har stor erfaring og vinde indenfor specialet og bl.a. arbejdet sammen med Jacob Fisker siden 2006. Maja deltager løbende i kurser og undervisning i bla. audiologi, svimmelhedsdiagnostik og behandlig.  

 

Mikael E Kristensen

Klinikkens faste høreapparat-specialist. 

Mikael er uddannet audiologiassistent og har mere end 2o års erfaring med høreprøver, udredning af høretab, høreapparat-behandling og har i de sidste mange år primært beskæftiget sig med høreapparatbehandling i speciallægepraksis, ligesom Mikael til daglig arbejder som konsulent hos flere af de største øre-næse-halsklinikker på Sjælland. Mikael har konsultation hver fredag efter aftale. 

 

 

 

 


Øre-næse-halsklinikken i Bagsværd   |   Bagsværd Hovedgade 99 - 1. sal   |   2880 Bagsværd   |   Tlf 44 98 19 21
administration